7 ontroerende lesbische huwelijksaanzoeken

Denk je erover je vriendin ten huwelijk te vragen? Bekijk dan eens deze originele lesbische huwelijksaanzoeken.

Laat je huwelijksaanzoek sponsoren

De vrouw uit onderstaande video pakt groots uit om haar vriendin ten huwelijk te vragen. Maar dat kan, als je een sponsor als Absolut hebt.

 

Spring uit een vliegtuig

Overtuig je vriendin om uit een vliegtuig te springen en wacht haar beneden op om haar ten huwelijk te vragen.

 

Zeg het met een liedje

Kun je goed zingen of vind je het geen probleem jezelf een beetje voor schut te zetten? Vraag je vriendin dan ten huwelijk met een liedje.

 

Regel een fanfare en een bus

Verras je vriendin op haar werk. Met een fanfare. En ga op een bus staan!

 

Geef een fopcadeau

Pak een fles afwasmiddel in en geef het je vriendin cadeau. Op het moment dat ze denkt, what the f*ck moet ik hiermee, ga jij op één knie! Verrassing schatje!

 

Op het podium

Ben je toevallig bevriend met iemand die binnenkort een concert geeft in, laten we zeggen… de Ziggo Dome? Grijp je kans!

 

Een sportief huwelijksaanzoek

Gaan jullie binnenkort naar een sportwedstrijd? Vul de half time show! Vraag haar ten huwelijk.

 

Origineel huwelijksaanzoek

Er zijn natuurlijk nog honderden andere leuke en originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen. Probeer iets te bedenken wat goed bij jullie past. Zijn jullie beiden muzikaal, zeg het dan met muziek. Zitten jullie beiden in technologie, bouw dan een speciale website voor haar. Zijn jullie allebei gek op lekker eten, verstop de ring dan in een oesterschelp. Ben je handig met een camera en videobewerkingssoftware, maak dan een trailer voor haar.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb jij nog leuke tips? Deel ze met onze lezers door een reactie achter te laten onder dit artikel.


Omslagfoto by rawpixel on Unsplash