BREAKING NEWS: The L Word krijgt een vervolg!

De geruchten doen al een tijdje de ronde en nu is het eindelijk officieel bekend gemaakt: The L Word krijgt een vervolg! Onze gebeden zijn verhoord en eindelijk kunnen we straks weer genieten van Shane, Alice en Bette en waarschijnlijk een heleboel drama. En misschien krijgen we eindelijk antwoord op de beruchte vraag: ‘‘Who killed Jenny”?

Dit is er bekend over het vervolg van The L Word

Het tijdschrift The Hollywood Reporter plaatste vanochtend een artikel op hun website met een bevestiging van de geruchten: producent Showtime gaat inderdaad een vervolg op The L Word maken. Ilene Chaiken (de schrijfster van The L Word) gaat samen met Jennifer Beals (Bette), Kate Moennig (Shane) en Leisha Hailey (Alice) aan de slag als executive producer. Zoals het er nu uit ziet wordt Ilene Chaiken niet de schrijfster van de serie (omdat ze andere verplichtingen heeft), ze zijn nog op zoek naar iemand anders.

Waarschijnlijk gaat het vervolg van de serie een nieuwe groep dames volgen in hun avonturen in het leven en de liefde en alle drama die daar bij komt kijken. Bette, Kate en Alice zullen wel in de serie verschijnen om een connectie te maken met de oude seizoenen en het nieuwe verhaal. Ook andere karakters (Dana, Tina, Jenny, Carmen en Kit) zullen waarschijnlijk een plekje in de serie krijgen.

The L Word is ongeëvenaard

Waarom zijn we zo enthousiast vraag je je misschien af? Zoals Ilene Chaiken in haar interview met Entertainment Weekly al zei: er is nog steeds geen serie geweest die verder is gegaan waar The L Word was gebleven op het gebied van representatie en diversiteit. Het is inmiddels 8 jaar geleden dat The L Word werd uitgezonden, maar toch behandelde de serie thema’s die we daarna nog maar amper in series hebben terug gezien. Naast lesbiennes en biseksuele karakters, zagen we ook de transitie van Max en liet Shane ons kennis maken androgynie. Daarnaast is het natuurlijk gewoon geweldig dat er een serie komt die alleen maar om lesbische en biseksuele vrouwen draait!

Buiten de bovenstaande informatie is er nog niet heel veel bekend over het hoe, wat waar en wanneer. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we weer kunnen genieten van deze geweldige serie!

Kun je ook niet wachten? Bekijk dan de fotoshoot van The L Word die we een tijdje geleden met jullie deelden!