Voorrondes Nationaal COC Songfestival in volle gang!

Zaterdag 2 december is het zover: de 23e editie van het Nationaal COC Songfestival! De voorrondes zijn daarom in volle gang. Iedere stad kan voorrondes houden om een kandidaat naar het Nationaal COC Songfestival te sturen eind dit jaar in Groningen.

Vorig jaar won COC Groningen & Drenthe tijdens het COC Songfestival in Utrecht. Wie gaat er dit jaar met de wisselbeker naar huis?!

Voorronde COC Amsterdam

COC Amsterdam organiseert vrijdag 13 oktober een voorronde voor het songfestival. Tijdens de voorronde is er plek voor maximaal 10 kandidaten. Het winnende liedje wordt gekozen door een vakjury en een publieksjury.  Het liedje moet in ieder geval LHBTI+ gerelateerd zijn. De winnaar zal COC Amsterdam vertegenwoordigen tijdens het Nationaal COC Songfestival op 2 december!

De voorronde vindt plaats in het muziekcentrum Volta in Amsterdam en begint om 20:30 uur. Koop nu alvast je tickets in de voorverkoop!

 

Nationaal COC Songfestival 2017 in Groningen

Het Nationaal COC Songfestival 2017 vindt plaats op zaterdag 2 december in het Grand Theatre op de Grote Markt in Groningen. De kaartverkoop begint op woensdag 4 oktober.

Zelf deelnemen aan het songfestival? Meedoen kan door het winnen van een voorronde of door interne selectie bij een deelnemende regio.