Different For Girls (webserie)

Different For Girls is een Britse webserie die je kunt bekijken via YouTube. De serie ging afgelopen vrijdag in première en is sinds 18 maart 2017 gratis online te bekijken! De cast bestaat uit onder ander Rachel Shelley (die je kent als Helena Peabody uit The L Word) en Guinevere Turner (bekend van de lesbische film Go Fish). De serie is gebaseerd op het boek Different For Girls uit 2014 van schrijfster Jacquie Lawrence en gaat over een groep vrouwen met totaal verschillende (liefdes)levens.

De serie Different For Girls wordt niet op televisie uitgezonden maar verschilt ook op een tweede belangrijk punt met andere series met lesbische karakters: de lesbiennes en biseksuele vrouwen gaan niet dood in de serie! En hiermee proberen de makers van de serie het Dead Lesbian Syndrome te stoppen.

Lesbische en biseksuele vrouwen in Chiswick

Different For Girls is een web-dramaserie die gaat over een groep lesbische en biseksuele (huis)vrouwen in Chiswick, een wijk in West-Londen. Het verhaal draait om liefde, kinderen, huwelijk, verraad en uit elkaar gaan. Waarbij voldoende ruimte overblijft voor drank, seks, drugs en feestjes.

In de eerste aflevering leren we Cam en Fran kennen. De twee zijn net (weer) bij elkaar maar ze raken direct in de problemen als blijkt dat Cam zwanger is. Ook leren we Brooke (Rachel Shelley) en Nicola (Caroline Whitney Smith) kennen die samen een gezinnetje vormen, en Gemma en Jude (Guinevere Turner) die een geheime affaire hebben.

Trailer Different For Girls

Benieuwd geworden naar de webserie Different For Girls? Bekijk hieronder de trailer van Different For Girls of check YouTubekanaal Lesbian Box Office voor alle afleveringen!