Nu op YouTube: ANNE+

Het is eindelijk zo ver: de eerste Nederlandse lesbische webserie ANNE+ staat op YouTube! Afgelopen zondag ging de serie in premiere op het Nederlands Film Festival. Inmiddels zijn de eerste drie afleveringen van ANNE+ te bekijken op YouTube en komt er iedere woensdag om 14.00 een nieuwe aflevering bij.

Lesbische webserie ANNE+

Mocht je nog niet bekend zijn met ANNE+: ANNE+ gaat over Anne, een lesbische twintiger in Amsterdam. De serie begint op het moment dat Anne verhuist naar haar nieuwe studio, terwijl ze aan het verhuizen is komt ze haar ex Lily tegen. Door deze ontmoeting blikt Anne terug op haar liefdesleven van de afgelopen jaren. Aflevering 1 begint met Lily, Anne’s eerste liefde. In de volgende afleveringen ga je mee op reis door het liefdesleven van Anne en zie je de vrouwen die Anne in de tijd na Lily ontmoet heeft. Van een spannende affaire met haar baas tot een onbeantwoorde liefde. Eén ding hebben de vrouwen met elkaar gemeen: ze hebben Anne gevormd tot wie ze vandaag is.

Toen we voor het eerst over ANNE+ hoorden waren we gelijk ontzettend enthousiast. In juni 2017 kwam ANNE+ voor het eerst op onze radar en vanaf dat moment konden we niet wachten om de afleveringen van de webserie te bekijken. Eind 2017 kregen we de kans om Valerie Bisscheroux (regisseur) en Maud Wiemeijer (scenarist) te interviewen, zij lichten destijds al een tipje van de sluier over de webserie op. Na al het gepraat over ANNE+, de teaser en de trailer hadden we inmiddels ontzettend hoge verwachtingen. Eén ding kunnen we alvast verklappen: die verwachtingen zijn waargemaakt.

Kijk nu naar ANNE+

Kortom: ANNE+ is een serie die je niet mag missen! Ten eerste omdat ‘ie van Nederlandse bodem komt en we meer van dit soort projecten van de grond moeten krijgen, maar ook omdat de serie gewoon ontzettend leuk is! Deze positieve representatie is precies wat je nodig hebt wanneer je net uit de kast bent of nog twijfelt over je geaardheid. Maar ook jaren na die ervaring is ANNE+ is een feest van herkenning! Dus tijd om de eerste afleveringen (hieronder) te bekijken… Mocht je dat, om wat voor reden dan ook, niet online willen doen dan moet je nog even wachten. ANNE+ wordt vanaf 30 oktober namelijk ook op televisie uitgezonden bij BNNVARA!