Take My Wife

Weten jullie die leuke stand up comedians nog waar we laatst een artikel over schreven? Goed nieuws, Cameron Esposito en Rhea Butcher hebben een eigen serie gemaakt! De serie Take My Wife gaat over hun leven samen, als comediennes, en de hindernissen waar zij tegenaan lopen.

Rhea en Cameron zijn niet alleen een stel in de serie, maar ook in het echt! Net voor de start van de opnames van Take My Wife in 2015 trouwde het stel. Cameron en Rhea leerden elkaar op het podium kennen. Cameron was op dat moment al een bekende stand up comedian, terwijl Rhea haar eerste show deed. Vanaf het eerste moment wist Cameron dat ze samen wilde werken met Rhea. De samenwerking groeide uit tot liefde en ruim twee jaar later trouwden ze.

Cameron Esposito & Rhea Butcher

Take My Wife: realistisch en vol humor

De serie Take My Wife lijkt in eerste instantie op een reality serie, Rhea en Cameron gebruiken hun eigen namen en zijn ook stand up comedians. En hoewel de meeste gebeurtenissen een kern van waarheid hebben is het grootste deel van de serie fictie. De serie focust zich op het begin van de relatie van Rhea en Cameron. Net als in de start van hun echte relatie is Cameron al bekend, terwijl Rhea net begint en nog een ‘day job’ heeft als grafisch ontwerper.

Zoals je je waarschijnlijk wel voor kunt stellen bevat een serie over stand up comedians een heleboel humor. En dat is precies wat deze serie zo leuk maakt! Het is luchtig, ongecompliceerd en grappig. Geen drama’s en moeilijke relaties, maar gewoon twee succesvolle vrouwen die hun leven lijden. Zoals Cameron vertelde in een interview: ” “If you watch a lot of television and you don’t know what could happen to lesbians if they don’t die, this is a show about that. I promise you, no lesbians die in this show.”

Bekijk Take My Wife op IntoGirls!

De serie Take My Wife is te zien op de Amerikaanse comedy streaming Seeso. Deze dienst is helaas op dit moment niet beschikbaar in Nederlands. Maar de eerste aflevering van de serie en een heleboel leuke fragmenten zijn wel te zien op YouTube! Je vindt hieronder de eerste aflevering en de super grappige kerst special met Tegan and Sara die je niet mag missen.