The Real L Word: waar zijn ze nu?

Drie seizoenen lang volgden we de levens van een groep Amerikaanse lesbiennes uit Los Angeles en, in het laatste seizoen, Brooklyn. Het is alweer 6 jaar geleden dat het laatste seizoen van ‘The Real L Word’ werd uitgezonden. Tijd om uit te zoeken waar de cast zich nu mee bezighoudt.

Francine Beppu

Francine leerde we in het tweede seizoen kennen als Claire’s ex. Ze woont tegenwoordig in Hawaii en werkt sinds vorig jaar voor een mediabedrijf. Een vriendin lijkt ze niet te hebben.

Sada Bettencourt

In het laatste seizoen trouwde Sada met Whitney en het leek eind goed al goed. Zes jaar later is er geen foto van Whitney meer te vinden op Sada’s instagram, die trouwens haar naam officieel heeft later veranderen van Sara naar Sada. Het huwelijk is voorbij. Zelfs hun deelname aan het Amerikaanse programma Vh1’s “Couple’s Therapy” in 2014 heeft niet geholpen. Sada leek wel druk te zijn met haar werk als personal trainer, maar heeft het kappersvak inmiddels weer opgepakt.

Kacy Boccumini

Het is over. Na 11 jaar (!) zijn Kacy en Cori vorig jaar uit elkaar gegaan. Eerlijk gezegd schrokken wij nogal, we hadden verwacht dat ze voor altijd bij elkaar bleven. Nee dus. De twee lijken nog wel goede vrienden. Kacy werkt als als executive director bij Sony Pictures Entertainment.

Somer Bingham

Gelukkig. Somer is nog steeds gelukkig getrouwd. Zij en haar vrouw Donna zijn een aantal jaar geleden zelfs moeder geworden. Volgens Instagram maakt ze nog steeds muziek.
Somer Bingham

Kelsey Grace Chavarria

Kelsey werd vooral bekend als het vriendinnetje van Romi. De meest stabiele relatie hadden ze niet, maar gelukkig heeft Kelsey haar leven compleet omgegooid. Ze heeft een naam voor zichzelf gemaakt in de entertainmentindustrie en werkt als filmmaker.
Kelsey Grace

Amanda Leigh Dunn

De realityster is jammer genoeg niet actief op social media, hoe het nu met haar gaat is lastig te zeggen.
Amanda leigh dunn

Rose Garcia

Veel vrienden, veel feestjes en nog steeds wonend in Los Angeles. Rose lijkt niet veel veranderd. Ze is al vijf jaar gelukkig met haar vriendin Josie.

Romi Klinger

Volgens haar twitter is Romy all about haar kinderen, haar man en het verbeteren van de wereld. Ze zegt zelf een stay-at-home mom te zijn.

Mikey Koffman

We zagen Mikey in het eerste seizoen vooral hard aan het werk in de fashion industry. Inmiddels werkt ze als executive event producer. Ze woont nog steeds in Los Angeles en is goede vrienden met ex Real L Word collega Rose Garcia. Of ze een vriendin heeft is ons niet echt duidelijk.

Kiyomi McCloskey

Rocker Kiyomi is nog steeds bandlid van Hunter Valentine. Haar Instagram staat verder vol met foto’s van haar en haar verloofde.

Cori McGinn

We weten dat Cori en Kacy dus helaas gescheiden zijn, maar verder heeft Cori vooral een break genomen van het publieke bestaan. Sinds kort is ze weer terug op Instagram!

Whitney Mixter

Waarschijnlijk het bekendste gezicht van de serie. Na de scheiding van Sada in 2016 heeft Whitney afscheid genomen van haar dreads én de liefde weer gevonden. Haar Instagram staat vol met foto’s van haar en haar vriendinnetje Yadi. Ze werkt nog steeds in de entertainment industrie.

Claire Moseley

De wat chaotische Claire kreeg op een gegeven moment met letterlijk iedereen in de show ruzie. Ze heeft haar wilde haren letterlijk afgeknipt en werkt voor een kledingbedrijf. Ze lijkt single.

good mornings 😌

Een bericht gedeeld door Claire Campbell Moseley (@campbellmoseley) op

Lauren Bedford Russell

Lauren lijkt, als we haar Instagram mogen geloven, heel erg gelukkig. Ze is nog steeds voor de camera aan het werk en lijkt nog goed bevriend te zijn met haar ex Real L World collega’s. Ze woont in Los Angeles en heeft, naast haar werk als personality, haar eigen sieradenlijn.

Tracy Ryerson

Tracy zagen we alleen in seizoen 1, waar ze vooral te zien was met haar vriendin Stamie en haar drie kinderen. Ze werkt samen met niemand minder dan Ian Somerhalder; ze staat aan het hoofd van een productiebedrijf voor televisieprogramma’s. En, goed nieuws, ze is nog steeds gelukkig met Stamie.
Tracy Ryerson

Jill en Nikki Weiss – Goldstein

Dit perfecte paar leerde we kennen in het allereerste seizoen van The Real L word. Ze zijn nog steeds samen en zijn de trotse ouders van twee zoontjes. Beiden zetten zich in voor lhbtq+ rechten en het creëren van meer bewustzijn voor borstkanker.

3 gedachten over “The Real L Word: waar zijn ze nu?

 • 7 augustus 2018 om 20:31
  Permalink

  Hoi! Amanda Leigh is gewoon te volgen op Instagram: Heyamandaleigh

 • 8 augustus 2018 om 11:46
  Permalink

  Thanks voor de tip!

 • 9 augustus 2018 om 18:50
  Permalink

  Tracy is zwanger! Zie haar Instagram!

Reacties zijn gesloten.