Cotton Candy (Paard van Troje)

Cotton Candy is een straight-friendly feest in de bekende Haagse uitgaansgelegenheid het Paard van Troje. Hou je van roze, mierzoete suikerspinnen en candy girls? Dan is Cotton Candy echt iets voor jou. Je kunt dansen op de lekkerste dance en popmuziek, gedraaid door verschillende bekende en minder bekende DJ’s: Menno de Boer, Barry Paff, Aiscream, Joshua Walter en MC Divine.

Maar bij enkel muziek blijft het niet. Tijdens Cotton Candy kun je rekenen op verschillende surprises, mede mogelijk gemaakt door COC Haaglanden en Popcake (de grote broer van Cotton Candy). Cotton Candy

Informatie Cotton Candy

Cotton Candy is een feest voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder. De eerstvolgende editie is op zaterdag 8 oktober 2016. Kaartjes kun je online bestellen voor €7. Aan de deur kosten de tickets €12,50 (incl. servicekosten). De zaal van het Paard van Troje zal om 23:00 geopend worden. Om 04:30 uur word je weer naar buiten gegooid.

Video Popcake

Cotton Candy is een feest waar iedereen zichzelf mag en kan zijn en mag houden van wie hij of zij wil. Benieuwd geworden Cotton Candy en Popcake? Kijk dan eens naar onderstaande video van OutTV over Popcake (het feest op grote hoogte in The Penthouse in Den Haag).