De leukste gaybars in Utrecht

Utrecht is natuurlijk dé stad van de PANN feesten. Maar ook wanneer je op een andere willekeurige avond in de week in Utrecht ‘gay’ op stap wilt gaan zijn er mogelijkheden. In dit artikel hebben we een aantal van de leukste gaybars en LHBT feesten van Utrecht voor je op een rijtje gezet.

Bodytalk

Van maandag tot en met zondag kun je aan de Oudegracht 64 feesten bij de gezellige gaybar Bodytalk. Deze Utrechtse bar bestaat al 30 jaar! Er komen zowel mannen als vrouwen. Op vrijdagen en zaterdagen is Bodytalk tot 4 uur ‘s nachts geopend, op donderdagen tot 3 uur en op andere dagen tot 1 uur ‘s nachts.

Café Kalff

Aan de Oudegracht 47 vind je Café Kalff, een gezellige gaybar waar je op dinsdag tot en met zondag terecht komt. Café Kalff heeft ook een heerlijk terras waar je van het weer en een drankje kunt genieten. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is Café Kalff geopend tot 2 uur ‘s nachts en op de andere dagen tot 1 uur.

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg is geen gaybar, maar stelt wel iedere maand haar deuren open voor PANN. Er heerst een toegankelijke, gezellige sfeer bij de feesten waar zowel mannen als vrouwen zich prettig voelen. Vanaf 16 jaar ben je welkom bij PANN (uitgezonderd de 25+ feesten).

Club Stairway

Oké, Club Stairway is eigenlijk ook geen gaybar… maar er wordt wel iedere maand een heel leuk gay feestje gegeven. Iedere 4e zaterdag van de maand kun je dansen op lekkere club, pop en house muziek tijdens enSuite. Vanaf 18 jaar ben je welkom bij enSuite.

Zijn er Utrechtse gaybars die volgens jou ontbreken in dit lijstje? Laat het ons weten! Op zoek naar meer LHBT uitgaan tips? Bekijk dan eens het overzicht gaybars in Amsterdam of het overzicht van gaybars in Rotterdam!