Flirtation in club Panama 11 februari + Winactie!

Het unieke women-only feest Flirtation bestaat 14 jaar. En dat wordt gevierd in club Panama op zaterdag 11 februari. Ben jij erbij? IntoGirls mag maar liefst 5x 2 kaartjes weggeven! Lees snel verder.

Op zaterdag 11 februari openen om 23:00 uur de deuren van Club Panamen om ruimte te bieden aan honderden dansende, feestende en flirtende dames. Dresstip? Zwart met glitters. Degene met de beste outfit maakt kans op Special Flirt tickets voor de zomerse editie van dit vrouwenfeest: Flirtation on the Beach op 1 juli bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Daar wil je bij zijn!

Kaartjes winnen voor Flirtation?

IntoGirls mag 5x 2 kaartjes weggeven voor Flirtation! Doe mee via onze Facebookpagina.

Wat moet je weten…

In de grote zaal van club Panama staan DJ Carita La Nina, Kimberlee Ramirez, Chelsea samen met MC Bunty en MC Shorty op het podium tijdens Flirtation. En de studio is zoals altijd gereserveerd voor de R&B en hiphop liefhebbers. Deze keer vind je er DJ duo Jackie & Pokkoehontas achter de draaitafels.

Datum: zaterdag 11 februari 2017
Tijd: 23:00 tot 05:00 uur
Waar: Club Panama (Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam)
Dresstip (niet verplicht): zwart met glitters
Tickets: €18,50 in de voorverkoop en €22,50 aan de deur
Minimum leeftijd: 18 jaar

Club Panama en Flirtation

“Toen ik Flirtation bedacht wilde ik het feest houden in de beste club van Amsterdam en dat was en is nog steeds club Panama”, vertelt initiator Bianca Hagenbeek. De samenwerking tussen Flirtation en club Panama is al 14 jaar een groot succes.