Internationaal vrouwenfestival Lesbos

Jaarlijks bezoeken honderden vrouwen vanuit heel Europa het eiland Lesbos tijdens het internationaal vrouwenfestival. Het Griekse eiland heeft prachtige stranden, een helderblauwe zee, karakteristieke dorpjes en een authentieke Griekse sfeer. Lesbos is de vakantiebestemming bij uitstek. De lokale bevolking is zeer gastvrijheid en er heerst een open en relaxte sfeer. Al jarenlang voelen lesbische en biseksuele vrouwen zich helemaal thuis op Lesbos.

Waar en wanneer

Dit jaar vindt het internationale vrouwen festival plaats van 7 tot en met 13 september op het Griekse eiland Lesbos. Meer informatie over het festival vind je op www.womensfestival.eu.

Skala Eressos

In het Griekse dorp Skala Eressos komt de Europese lesbische scène samen om te genieten van diverse activiteiten. Zoals workshops, excursies, openluchtbioscoop, wandelingen, sportactiviteiten en natuurlijk ook de vrouwenfeesten. Het internationale vrouwenfestival op Lesbos wordt iedere zomer gevierd. In de maand september kun je volop genieten van lekker eten en drinken, luieren en zonnen op het strand!

Op reis met Pink Pearls Amsterdam Travel

Pink Pearls Amsterdam Travel biedt dit jaar in samenwerking met Artemis Tours uit Maastricht een vroegboekactie (€50 p.p.) tot 25 maart aanstaande aan naar het internationale vrouwenfestival op het Griekse eiland Lesbos. Tijdens de vakantie kun je vrijblijvend deelnemen aan gemeenschappelijke diners. Zo hoef je niet alleen te eten, ook als je als single meegaat. Diverse vrouwenbars organiseren gratis vrouwenfeesten. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt en of je alleen komt of als stel. Op de vakantie op Lesbos kun je heerlijk genieten en helemaal jezelf zijn. Meer weten? Kijk op www.pinkpearlsamsterdam.com.