De leukste gaybars in Rotterdam

Op zoek naar een leuke gaybar in Rotterdam? IntoGirls heeft een aantal van de leukste hot spots voor je op een rijtje gezet!

FERRY

In 2014 opende FERRY op de Westblaak haar deuren. FERRY is een grand theater meets club meets poppodium. Hier kan alles. Geniet met je vrienden van een hapje en een drankje. Kom kijken naar optredens van upcoming artiesten. Of bezoek FERRY op vrijdag- of zaterdagavond als je zin hebt om tot laat in de avond te dansen. FERRY heeft een heel divers publiek, er komen mannen en vrouwen van alle leeftijden.

LOUD

LOUD is een open-minded bar in Rotterdam. Deze bar is woensdag tot en met zondag geopend en vind vlakbij Rotterdam Centraal Station. LOUD is een gezellige bar met een ongedwongen sfeer waar iedereen gewoon zichzelf kan zijn. Je kunt er terecht voor een borrel en hapje of stapavond. Zo nu en dan worden er optredens, speciale feestjes en pubquizzen georganiseerd. Elke tweede en laatste zaterdag van de maand is er een women only feest!

Strano

Aan de van Oldebarneveldstraat, vlakbij FERRY, vind je verschillende gaybars. Zo ook Stano, waar heerlijke dance-hits en gay classics worden gedraaid. Feest jij graag door tot in de late uurtjes? Geen probleem bij Strano! Deze gaybar sluit op vrijdag en zaterdag om 06:00 uur.

De Regenboog

Ook feestcafé De Regenboog vind je in de van Oldebarneveldstraat. Dit kleine café wordt ook wel de ‘gay-Skihut’ genoemd. Dus houd jij wel van een feestje en een paar foute hits? Dan ben je bij De Regenboog aan het juiste adres. Zing je graag zelf mee? Kom dan op woensdagavond naar De Regenboog voor een speciale karaoke!

Café KeerWeer

In feestcafé KeerWeer komen vooral gay mannen, maar ook vrouwen komen er. Er wordt Nederlandstalige en popmuziek gedraaid. Ook in gaycafé KeerWeer kun je tot de zon opkomt door. De deuren sluiten rond 06:00 uur. Maar ook ‘s middags kun je er terecht voor een hapje en een drankje. Tussen 18:00 en 19:00 uur is het happy hour bij het café aan de Keerweer 14 (vlakbij Westblaak). Houd je wel van een spelletje? Op zondag kun je er terecht voor een potje bingo!

Zijn er gaybars in Rotterdam die je mist in dit lijstje? Laat het ons weten! Op zoek naar meer LHBT uitgaan tips? Bekijk dan eens het overzicht gaybars in Amsterdam!