Roze maandag Tilburg 2016

Dit jaar zal Roze Maandag op de Tilburgse Kermis plaatsvinden op 25 juli. Het event staat bekend als een van de grootste homo emancipatie en -integratie evenementen van Nederland. Tijdens de 26e editie van Roze Maandag kleurt Tilburg roze en komen homo’s en lesbiennes uit alle windstreken vieren dat ze zichzelf mogen zijn. De festiviteiten beginnen rond het middaguur en gaan door tot diep in de nacht. Ben jij er ook bij?

Kermis Tilburg

De kermis in Tilburg is de grootste van de Benelux en trekt jaarlijks meer dan anderhalf miljoen bezoekers. Je kunt er de laatste week van juli genieten van ruim 200 attracties. Op vrijdag 22 juli start de Tilburgse kermis en eindigt op zondag 31 juli. Bij goed weer zijn veel van de festiviteiten buiten maar anders kun je natuurlijk terecht bij een van de vele gezellige kroegen die Tilburg rijk is.

SideChick in 013

Op zoek naar een grotere feestlocatie tijdens de kermis? Bezoek dan het open minded feest SideChick in poppodium 013 op Roze Maandag. Het women only feest begint om 20:00 uur en eindigt op 01:00 uur en is een ideale afsluiter voor een dagje kermis. Meer informatie over het feest vind je op de Facebook pagina van SideChick.

Bereikbaarheid kermis

De kermis bereik je het gemakkelijkste met de fiets of het openbaar vervoer. Vanaf Tilburg Centraal Station loop je binnen enkele minuten naar de kermis. Volg gewoon de roze optocht van mensen.

Roze maandag tilburg

Stichting Roze Maandag

Achter het jaarlijkse evenement zitten vrijwilligers en professionals van de stichting Roze Maandag. Ze hebben als doel om het om het gedachtegoed van saamhorigheid, integratie en tolerantie ongeacht geaardheid breed weg te zetten. Lees meer op www.rozemaandag.nl.

Bron foto’s: Facebook pagina Roze Maandag