SideChick Playboy Mansion women-only party

Over twee weken kun je weer genieten van women-only party SideChick in Breda! En voor deze vierde editie van SideChick hebben de dames van de organisatie wel een heel lekker thema bedacht: Playboy Mansion. Op vrijdag 8 april 2016 kun jij met je vriendinnen helemaal los in discotheek Bash in Breda. Kom je ook?

SideChick Breda

We schreven eerder al over het nieuwe vrouwenfeest SideChick in Breda. De feesten worden gekenmerkt door een open, vrouwvriendelijke sfeer. De hele avond kun je losgaan op de lekkerste R&B, house en moombahton muziek. Tijdens deze editie lopen er Playboybunnies door de club. Dus bereid je voor op mooie vrouwen gekleed in spannende, uitdagende pakjes. En natuurlijk mag je met ze op de foto, want ook de fotograaf van SideChick is aanwezig op het feest.

Line up

  • Miss Charly
  • Elle Rich
  • Mimi Adioui

Foto’s de vorige editie

Foto’s: XK Photography

SideChick 8 april 2016

Op vrijdag 8 april 2016 opent discotheek Bash in Breda om 23:00 uur haar deuren voor alle open-minded dames van SideChick! Het feest duurt tot 04:00 uur. Let op: de minimale leeftijd voor deze party is 18 jaar.

De organisatie van SideChick specialiseert zich in vrouwvriendelijke feesten met bijbehorende muziek, privacy en intimiteit. Zo kun je bij SideChick helemaal jezelf zijn. Meer informatie en tickets (Main Chick € 8,50, SideChick €10,00, VIP v.a. €30,00) vind je op de Facebookpagina van SideChick.

Adres discotheek Bash: Visserstraat 5, 4811 WH Breda