SideChick women-only party in Breda

In 2015 startte de organisatie van SideChick met women-only evenementen in Breda. Eindelijk een vrouwenfeest in het zuiden van Nederland! Donderdag 4 februari wordt alweer de derde editie van het open-minded feest georganiseerd. Tijdens de avonden wordt voornamelijk R&B, house en moombahton muziek gedraaid. Heerlijk om op te dansen dus!

Pre Carnaval Edition

Elke editie van SideChick heeft een eigen thema. Met carnaval voor de deur was het thema voor het komende feest snel gekozen: pre carnaval edition! Dus dames trek je stoutste carnavalsoutfit aan en kom de feestweek alvast goed inluiden bij SideChick in discotheek Bash in Breda. Er draaien vijf DJ’s tijdens het feest zodat jij kunt genieten van de beste house, R&B, dancehall en moombahton muziek.

Line up:

  • Miss Charly (House/Moombahton)
  • Elle Rich (R&B/Dancehall)
  • MIMI (Moombahton/Urban)
  • Janasty (Dancehall/R&B)
  • La Bunga (House/Moombahton)

Discotheek Bash Breda

Discotheek Bash in Breda opent donderdag 4 februari 2016 haar deuren vanaf 22:00 uur (tot 04:00 uur) voor alle open-minded dames die zin hebben in een feestje! Vorige edities waren op vrijdagen, dus vergis je niet: dit keer feesten we op donderdag. De minimale leeftijd is 18 jaar en de verplichte dresscode is, hoe kan het ook anders, carnavalskleding of carnavalaccessoires.

SideChick specialiseert zich in vrouwvriendelijke muziek, privacy en intimiteit. Bij SideChick kun je helemaal jezelf zijn. Meer informatie en tickets (Main Chick € 8,50, SideChick €10,00, VIP v.a. €30,00) vind je op de Facebookpagina van SideChick.

Foto’s: Linsey Kuijpers Fotografie