Singles & Mingles Masquerade

Heb jij zin in een gezellige avond en wil je graag leuke vrouwen ontmoeten? Dan is het nieuwe feest Singles & Mingles Masquerade in Amsterdam hét women only event voor jou! De eerste editie vindt plaats in Escape op zaterdag 28 oktober.

Gemaskerd bal in Escape Amsterdam

Singles & Mingles Masquerade is het eerste women only feest met een Caribisch tintje. Dit evenement is speciaal voor vrouwen (van 25 jaar of ouder) die op zoek zijn naar andere vrouwen, voor een vriendschap of meer… Single ladies kunnen een zwart masker dragen waarmee zij aangeven dat ze single en op zoek zijn.

Mingle room of Hang out?

Tijdens Singles & Mingles Masquerade kun je in twee ruimtes op zoek naar de vrouw van je dromen. In de Mingle Room geniet je van verschillende DJ’s en een live band. In de Hang Out kun je flirting games spelen, bedroomsecrets delen of wat pleasure shopping doen. En dat natuurlijk allemaal onder het genot van een fruitig drankje en tropical sounds!

Op zaterdag 28 oktober (het weekend voor Halloween) opent Escape om 23:00 uur haar deuren voor Singles & Mingles Masquerade! Tot 04:00 uur kun je dansen op de beats van onder andere DJ Jah, DJ Shug La Sheedah en DJ Femmetastic.

Meer informatie over Singles & Mingles Masquerade

Club Escape vind je aan het Rembrandtplein 11 in Amsterdam. Kaartjes voor Singles & Mingles Masquerade zijn nu te koop. Early flirts tickets zijn online te koop voor 10 euro (normaal 15 euro). Tickets zijn inclusief masker.

Let op: Singles & Mingles Masquerade is een feest voor vrouwen vanaf 25 jaar. Koop nu je kaartjes via de website van Escape!