This=Us women only feest

This=Us is een feest voor vrouwen die van vrouwen houden. Het eerstvolgende feestje is op 8 oktober 2016 in Utrecht (Stairway to Heaven). Per jaar worden er in Utrecht zo’n drie This=Us feesten georganiseerd. Daarnaast kiest de organisatie andere steden in Nederland, zoals Rotterdam.

This=Us Events

This=Us Events heeft ook feesten georganiseerd in Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen. Daarnaast willen ze in de toekomst ook in steden als Amsterdam, Breda, Maastricht en Groningen vrouwenfeesten gaan geven. Ze kiezen daarbij locaties waar lekker veel ruimte is om te kunnen dansen. Er worden meerdere muziekstijlen gedraaid om zo een brede doelgroep te bereiken.

This=Us Events is in 2011 ontstaan bij de lancering van het bekende lesbische tijdschrift Zij aan Zij. Maar sinds 2012 is This=Us Events een zelfstandige event-organisatie.

Data volgende edities This=Us

Zaterdag 8 oktober in Stairway to Heaven in Utrecht

Zaterdag 4 november in Club FERRY Rotterdam

Tickets en meer informatie

Kaartjes kun je online kopen op de website van This=Us Events. Tickets zijn €10 er stuk. De deuren van Stairway to Heaven openen 8 oktober om 21:00 uur. Het feest gaat door tot 03:00 uur. Ben je nog geen 18 jaar? Geen probleem, This=Us is een evenement voor alle leeftijden. Ben jij er ook bij in Utrecht of Rotterdam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *