Velvet Ibiza 2018 – Women Only Weekend + Kortingscode!

Yes, het is weer zover: je kunt weer boeken voor Velvet Ibiza! Hét wildste women only weekend. 4 dagen lang feesten op het Spaanse party eiland Ibiza samen met alleen maar andere dames, wat wil je nog meer?! En wanneer je boekt met onze kortingscode: INTOGIRLS, ontvang je €20,- korting!

Lesbische vakantie

Fiesta Hotel Cala Nova ***

Velvet Ibiza 2018 vindt plaats van 26 t/m 30 april in Fiesta Hotel Cala Nova in Es Canar een dorpje gevestigd aan de rustige oostkant van het eiland. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en ligt direct aan het strand. Dé perfecte plaats voor een weekendje feesten tot de zon op komt! Het hotel heeft comfortabele kamers met airco en een balkon/terras. Tickets voor Velvet Ibiza zijn all inclusive. Een ticket bevat een transfer van en naar de luchthaven, maaltijden, snacks en drankjes en natuurlijk toegang tot alle Velvet Ibiza parties! Je hoeft alleen nog maar zelf je vliegticket te boeken.

Velvet Ibiza 2018

Line Up Velvet Ibiza

De line up van Velvet Ibiza 2018 is nog niet bekend, daarvan houden we je op de hoogte! Je kunt wel alvast in de stemming komen met de aftermovie van 2017.

UPDATE: We kunnen inmiddels wat bekend maken over de line-up! Dit jaar is in ieder geval de Nederlandse MC Boogshe weer van de partij. Daarnaast kun je ook rekenen op de Amerikaanse DJ Whitney Day, die ook wel bekend staat als queen of the lesbian nightlife. Whitney draait ook vaak op andere internationale lesbische festivals zoals L-Beach en Dinah Shore. Kortom: een DJ die je niet wil missen!

 

Voor meer informatie ga je naar de website van Velvet Ibiza!