Velvet Ibiza 2019 – Women Only Weekend + kortingscode

In mei is het weer zover: Velvet Ibiza! Dit jaar vindt de 5e editie van dit women only weekend plaats van 7 tot en met 12 mei in Hotel Cala Martina (Club Punta Arabi).

Boek nu met kortingscode INTOGIRLS en ontvang 20 euro korting per persoon!

Queer vrouwen van over de hele wereld komen samen om het leven, vrijheid en de liefde te vieren op het (bijna) altijd zonnige Ibiza, tijdens deze heerlijke all-inclusive vakantie.

Verveel je geen moment!

Overdag geniet je aan het zwembad terwijl DJ’s je voorzien van lekkere muziek. Ben je op zoek naar meer actie? Doe dan mee aan een potje waterpolo of beach volley. Natuurlijk is het ook fijn om even te ontspannen tijdens een yoga sessie. Na het eten ga je ‘s avonds lekker los in de club met honderden feestende vrouwen! Er worden ook spelletjes, dating evenementen en excursies georganiseerd waaraan je kunt deelnemen.

Kortom: Velvet Ibiza wil je gewoon niet missen! Check snel de aftermovie van vorige jaar.

 

Sarah Bettens en andere artiesten

Inmiddels is ook de headliner van Velvet Ibiza bekend: Sarah Bettens (bekend van de band K’s Choice). Sarah zal vrijdag een heerlijke acoustische set spelen waarna ze beschikbaar is voor een meet en greet. Andere artiesten die al bekend gemaakt zijn: Jill&Cece and McBoogshe, Shaked, MissCupcake, 2Traxx en nog veel meer.

Voor meer informatie ga je naar de website van Velvet Ibiza!

Boek nu met kortingscode INTOGIRLS en ontvang 20 euro korting per persoon!

Meer weten over de mensen achter Velvet Ibiza? Lees het interview In gesprek met: Carine de Mesmaeker van Velvet Ibiza.