Velvet Ibiza – Women Only Weekend (+kortingscode!)

Van 27 april tot 1 mei 2017 vindt Velvet Ibiza plaats, het wildste women only weekend! 4 dagen lang feesten in hotel Tanit in San Antonio Ibiza met alleen maar andere dames, wat wil je nog meer? Boek via IntoGirls en ontvang €20,- euro korting met de kortingscode: INTOGIRLS

Boek nu! Klik hier: www.velvetibiza.es

Women only weekend

Tijdens het women only weekend worden er allerlei activiteiten in het hotel georganiseerd. De ochtenden starten met yoga, overdag zijn er speeddate sessies, poolparties, sportieve activiteiten en nog veel meer. Natuurlijk is er ook tijd om te relaxen aan het zwembad, te genieten van de zon en het strand of San Antonio te bezoeken. ‘s Avonds worden er feesten georganiseerd met bekende DJ’s van over de hele wereld. Kijk voor het volledige programma de website van Velvet Ibiza!

Women only weekend

Line up Velvet Ibiza

Benieuwd welke DJ’s er allemaal bij Velvet Ibiza draaien? Je komt o.a. DJ Micheal Serr uit Tel Aviv, DJ Hildegard uit Duitsland, DJ von Kiss uit Amerika, DJ Miss Cupcake uit Engeland, DJ Soon uit België en DJ Gunn Lundemo met Daniela Sea (uit The L Word) uit Zweden en Amerika tegen bij Velvet Ibiza. Het evenement wordt gehost door een Nederlandse MC, MC Boogshe. De volledige line up vind je op de website van Velvet Ibiza!

Velvet Ibiza

Hotel Tanit ***

Het driesterren hotel Tanit is gevestigd in de levendige badplaats San Antonio. Het hotel ligt zo’n 150 meter van het Cala Gració strand, een kleine baai met prachtig helder water. Het hotel ligt 1 kilometer van het levendige centrum van San Antonio, de perfecte locatie voor een hotel! Niet dat je het hotel hoeft te verlaten voor entertainment of eten of drinken. Velvet Ibiza is namelijk een all inclusive vakantie, waarbij je in het hotel mag genieten van ontbijt, lunch, avondeten, snacks, non alcoholische en alcoholische drankjes!

De kamers van het hotel zijn netjes, ruim ingericht, zijn inclusief airconditioning en hebben een balkon met prachtig uitzicht. Er is een ruim zwembad en je mag gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten. De prijzen zijn vanaf €360,- per persoon all in inclusief vervoer van en naar het hotel.

Velvet Ibiza

Kortingscode Velvet Ibiza

Van Velvet Ibiza mogen we jullie een kortingscode geven! Wanneer je bij het boeken de kortingscode: INTOGIRLS gebruikt krijg je €20,- korting! Dus waar wacht je nog op? Boek nu, bezoek het wildste women only weekend en feest 4 dagen lang met de mooiste dames van over de hele wereld! Bekijk hieronder de aftermovie van Velvet Ibiza 2016!